5 Feiten Die Je Absoluut Moet Begrijpen Om Jouw Perfecte Buik Te Krijgen

Wist je dat:

Deze modellen hebben hun mooie lichaam verdiend aan slimme, effectieve en correcte manieren van eten en bewegen; iets wat ook jij gaat leren in mijn boek "Strakke Buik Bijbel".

"Stil keek mijn vrouw naar het goddelijke stel dat uit het water kwam, ik wist niet of ik jaloers moest zijn, of medelijden moest hebben"

Keek mijn vrouw watertandend naar de man, of adorerend naar de vrouw? Hoe ongemakkelijk ik van de situatie ook werd, ik kon niet wegkijken.

Het enige moment dat ik weg kon kijken was om een kleine vergelijking te maken met die platte buik op het strand.... en wat ik onder mijn borst had hangen.

Ik was zo, zo, zo jaloers....

Ik keek niet eens naar die sexy vrouw, maar naar de man, hij had alles dat ik niet had:

Als je je ook maar een beetje in de jaloezie, adoratie en onzekerheid van mij kan herkennen dan hoop ik dat je precies hetzelfde meemaakt als ik. Dit was namelijk de dag dat ik besloot dat het genoeg was, en dat er verandering zou komen. Ik besloot dat het komende jaar volledig gewijd zou worden aan het ontdekken van het geheim van een goddelijk lichaam.

Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn vrouw. Ze keek namelijk niet alleen naar de man, maar ook naar de vrouw. Zij had hetzelfde probleem als ik, haar genen zaten niet mee en was daar stik jaloers over.

Als ik iets erger vind dan mijn eigen onzekerheid en verdriet, dan is het wel die van mijn vrouw.

Genoeg is genoeg, mijn levensverandering begon

We hadden op dit moment al een hele hoop gedaan om af te slanken en een mooi lichaam te krijgen. We hebben zowat alle populaire boeken gelezen en alle standaard oefeningen geprobeerd.

Niets hielp, en dat was de reden dat ik die avond al onze boeken zonder pardon in de vuilnisbak gooide. "Wat doe jij nou in hemelsnaam?" zei mijn vrouw.

"Nou schat," reageerde ik "weet je wat echt gestoord is? Hetzelfde keer op keer herhalen en toch een ander resultaat verwachten." Mijn vrouw haalde haar schouders op en liep weg, ze kende mij en wist dat als ik iets echt wilde, ik ervoor zou gaan ook. Dus ben ik in de 2 jaar die er op volgde als een bezetene bezig geweest.

Deze keer heb ik niet alle populaire marketingtechnisch succesvolle boeken en producten erbij gepakt. Ik heb alle wetenschappelijke onderzoeken gelezen over het onderwerp. Alle boeken van mensen die vanuit passie voor het onderwerp schreven of producten maakten, en niet voor geld.

Deze keer heb ik gekeken naar mensen zonder agenda. Ik heb vele fitte mensen aangesproken. Mijn vraag aan hen was "Wat doe je wel en wat doe je niet?"

Het ging niet zonder slag of stoot, het lukte niet gelijk en er waren zelfs twee seminars waar ik uit irritatie (vanwege de algemeenheid van de informatie) halverwege ben weggelopen. Langzamerhand kwam ik er achter wat werkte. En zodra mijn vrouw de resultaten zag begon ze me na te doen. Beetje bij beetje transformeerde wij.

Wonderbaarlijk genoeg waren wij het sexy stel op het strand geworden en heb ik twee vrienden met hetzelfde probleem geholpen er vanaf te komen. En dat allemaal op deze leeftijd.

Na deze enorme boost in zelfvertrouwen en heel wat motivatie van mijn vrouw begon ik personal coaching te geven, en hielp ik vele mensen die voorheen niet verder kwamen dan een jojo effect.

Ik hielp vele mannen en vrouwen. Personal trainers kregen wind van mijn methode en begonnen coaching sessies bij mij te volgen. Ik moet eerlijk bekennen dat het aardig lucratief begon te worden (*hoest* €495 per sessie).

Maar om eerlijk te zijn ben ik vooral een gek die zich het liefst bezig houdt met theorie en ontwikkeling, en niet met bedrijfsvoering. Om deze reden heb ik besloten te stoppen met coaching en al mijn opgedane kennis in een boek te stoppen.

Het resultaat kan je hieronder bemachtigen in mijn "Strakke Buik Bijbel". Ik had nooit van te voren gedacht dat ik een methode zou ontwikkelen die voor iedereen geschikt is ongeacht hun genen, leeftijd of startlichaam.

Het is zelfs geschikt voor de mensen die zich voorheen tegen hebben laten houden door de onderstaande punten...

Waarom Het De Meeste Mensen Niet Lukt Om Buikvet Te Verliezen

Behalve het niet kennen van de bovenstaande feiten, zijn er verder drie grote redenen dat het mensen niet lukt om hun strakke mooie buik te realiseren:

  1. HET IS TE MOEILIJK EN NIET LEUK – Via de "gebruikelijke" manieren om vet te verbranden en buikspieren te krijgen is het niet alleen saai, maar ook nog eens ontzettend moeilijk. Elke dag rennen op een loopband en het doen van honderden pijnlijke "situps" is geen pretje. Geen wonder dat mensen na een aantal dagen of weken afhaken.

    Gelukkig is Strakke Buik Bijbel NIET gebaseerd op deze langdradige en slopende "Cardio."

    In plaats daarvan staat de Strakke Buik Bijbel vol met leuke, uitdagende en veelzijdige oefeningen! Deze zijn nooit saai, wisselen altijd af, en zijn ultraeffectief in het creëren van je droombuik.
  2. MENSEN KRIJGEN NIET SNEL GENOEG RESULTAAT – Zelfs de mensen die het wel een tijd volhouden, merken dat het na een aantal weken of maanden nog steeds niet het resultaat geeft waar ze op gehoopt hadden. Zelfs de meest gemotiveerde mensen haken hier meestal door af...

    Gelukkig heb ik met de "Strakke Buik Bijbel" ervoor gezorgd dat je WEL snel resultaat krijgt. Sterker nog: ik heb een 100% "Niet goed geld terug" garantie! Mocht je niet binnen de kortste keren het resultaat krijgen dat jij wilt – krijg je gewoon meteen zonder poespas het volledige bedrag teruggestort op je rekening.
  3. MENSEN WETEN NIET PRECIES OF ZE ALLES GOED DOEN – Omdat zowel de voedingsindustrie als de dieetmarkt ervoor zorgen dat er tegenstrijdige, foute en misleidende informatie in de rondte gaat, weet bijna niemand wat ze doen. Ook weten mensen niet waarom ze iets doen. Daarom raken ze na een tijdje soms de weg kwijt in alle tegenstrijdige en foute informatie.

In de Strakke Buik Bijbel leg ik altijd uit WAAROM je iets wel of niet doet – daardoor weet jij altijd PRECIES wat je doet en WAAROM je iets doet. Zelfs in tijden van twijfel zal je altijd op je eigen kennis kunnen terugvallen.

De Ultieme Buikspieren Methode

In de Strakke Buik Bijbel leg ik altijd uit WAAROM je iets wel of niet doet – daardoor weet jij altijd PRECIES wat je doet en WAAROM je iets doet. Zelfs in tijden van twijfel zal je altijd op je eigen kennis kunnen terugvallen.

Wat ga je leren in De "Strakke Buik Bijbel"?

Hier Is Een Kort Overzicht Van Wat Je Allemaal Leert In Mijn Informatieve Boek

26 effectieve buikspieroefeningen die geillustreerd worden met professioneel opgenomen foto's in mijn studio

#1 valkuil bij het doen van buikspieroefeningen

Waarom reguliere buikspieroefeningen je VERRE van optimaal resultaat geven

Het ultieme traingingsprogramma om binnen 4 weken "strand klaar" te zijn

Heerlijke recepten voor het perfecte "buikspierendieet"

Alles wat je moet weten over herharlingen, duur en rust bij buikspieroefeningen

De 4 verschillende buikspieroefeningen voor een écht strakke buik

3 rampzalige fouten die mensen maken bij buikspieroefeningen

Een tabel met alle producten die een strakke buik zo goed als ONMOGELIJK maken

Een exact voedingsschema van ontbijt tot avond snack

Welke vetten vetvetbranding een BOOST geven en welke het verstoren

De beste voedingsproducten om vetverbranding OPTIMAAL te stimuleren

Welke mineralen en vitamines je vriend zijn bij het krijgen van een strakke buik

Een vetbron die tegen alle verwachtingen in je metabolisme ENORM versnelt

En veel en VEEL meer...

Mijn Klanten

Wat Anderen Zeggen Over De "Strakke Buik Bijbel"

Direct & Blijvend Resultaat

Zodra je mijn boek of ebook hebt gedownload, kun je direct aan de slag. Mijn boek de "Strakke Buik Bijbel" zit propvol met tips die je direct kunt gebruiken zodra je begint met lezen.

Het is dus een eenvoudig te volgen methode die je direct kunt toepassen en waarmee je direct resultaat kunt behalen.

Samenvattend:

 

Strakke Buik Bijbel

Normale prijs €60

Tijdelijke Actieprijs €39,97

Sensationeel Maar Gezond Afvallen

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Het Ultieme Afslank Programma

Normale prijs €19,97

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Levenslange updates van het ebook

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Totaal € 39,97

direct toegang

 

 
Digitaal
€ 39,97
  • Strakke Buik Bijbel
    (direct downloadbaar in PDF formaat)
  • Bonus #1: Sensationeel Maar Gezond Afvallen
  • Bonus #2: Het Ultieme Afslank Programma
  • Geen Fysiek Boek
Plaats NU Je Bestelling Om DIRECT Te Downloaden
Normale Prijs € 110, - Tijdelijk € 39,97

P.S. Iedere seconde die je wacht met bestellen, is tijd die je niet meer terugkrijgt om te genieten van je nieuwe leven ...

Garanties Strakke Buik Bijbel

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat de technieken in mijn boek werken voor IEDEREEN. Ik krijg wekelijks e-mails van mensen die DRASTISCH hun lichaam verbeterd hebben. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit boek volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het boek leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het boek waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Binnen 1 Minuut DownloadeN

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer. Ik wil je graag helpen om je een echte "beach body" te geven, zodat je van het lichaam kan genieten waar je altijd al van gedroomd hebt.

P.P.S. Dit aanbod is 100% RISICOVRIJ - Verspil dus niet langer je tijd, en bestel!

Ja Glenn, Ik Wil Gebruikmaken Van Het Aanbod En krijg direct toegang Tot de "Strakke Buik Bijbel" En Alle Extra's!

11 grote mythes rond buikspieren krijgen

Hoe je niet alleen je buik, maar ook je benen en billen je sterker kant maken

5 buikspieroefeningen die je absoluut moet vermijden

kies nu hieronder je pakket om direct

te beginnen met de Strakke Buik Bijbel

 
Digitaal
€ 39,97
  • Strakke Buik Bijbel
    (direct downloadbaar in PDF formaat)
  • Bonus #1: Sensationeel Maar Gezond Afvallen
  • Bonus #2: Het Ultieme Afslank Programma
  • Geen Fysiek Boek